Roliga julklappar

Här hittar du roliga julklappar och presenter.

Är du ute efter billiga julklappar så finns det massor av roliga prylar som inte kostar så mycket.

Roliga prylar

Vi är många som gillar prylar. Utbudet på nätet är stort och många webbplatser har specialicerat sig på smarta gadgets, finurliga mojänger, extraordinära manicker och apparater – helt enkelt roliga prylar.

Det finns många siter som handlar med prylar online på nätet.

Prylen i sig har aldrig blivit utnämnd till årets julklapp och det kanske inte är så konstigt. En pryl kan ju vara lite vad som helst. Men inte vad som helst!

Billiga och bra julklappar

Exempel på bra och billiga julklappar är tillbehör till din smartphone eller dator. Skojiga muggar, t-shirts och roliga spel att spela på julaftonskvällen.

En skrämmande maskeradmask att ha på sig när jultomten kommer och bankar på dörren. Roliga leksaker till barnen. Skämtprylar och förstås en väldig massa annat.

Kanske är du ute efter en lagom dyr och rolig julklapp till pappa. Din mamma har kanske önskat sig en radiostyrd helikopter (eller inte), och brorsan eller kanske pojkvännen, behöver förstås ett coolt förkläde när han står i köket och bränner vid julgröten.

Vad är en pryl?

För en docka är väl ingen pryl? Är cd-skivan och boken prylar? Det beror kanske på vem man frågar.

Men här och nu tänker vi främst på finurliga saker av olika slag att ge bort eller önska sig i julklapp. Prylar vi egentligen inte behöver, men som ändå kan vara användbara, riktigt smarta eller bara väldigt kul en liten stund.