Julklappstips

Julklappstips – läs, titta och inspireras av alla tips på mjuka och hårda julklappar. Bästa julklappstipsen på julklappen att ge bort till någon du
tycker om.

Julklappstips av olika slag hittar du på sidorna som listas nedan. Kolla också in årets julklappstips på julklappar 2014.

Vänta på mellandagsrean?

Man är vuxen. Sägs det. Tänker varje år att det här med julklappar är för barnen. Det räcker att de får. Det är roligast att ge! Försöker bestämma med släkt och vänner att i år, äntligen, struntar vi i julklapparna. Är det något man verkligen behöver är det bättre att vänta till mellandagsrean.

Kul att ge och att få

Så närmar sig julen. Nåt litet kan vi väl ge varandra i alla fall. Åtminstone närmaste familjen. Vi kan väl bestämma en summa.

Så klurar man. Några klappar till hela familjen. Lite filmer. Kanske nån cd. Klart hustrun skall ha det där halsbandet. Maken blir ju så glad om han får cdboxen med alla Elvis outgivna spår tillsammans med alla utgivna.

Man spräcker budgeten. Gråter blod i mellandagarna. Och drygt trehundra dagar senare är man på’t igen.

Lagom är bäst

Antar att vi gillar att handla. Men ta det lite lugnt! Det finns annat här i världen än prylar. Och jag säger det väl då: lagom är bäst!

Hoppas att du får lite inspiration av att browsa runt ibland våra julklappstips. Men glöm inte att det finns ett liv efter jul också. Då kommer mellandagsrean.