Julklappar 2015

Årets julklappar 2015.

Här hittar du:

  • årets julklappar 2015 och årets julklapp 2015.
  • julklappstips på julklappar att ge bort och önska 2015.
  • önskelista med de bästa julklapparna 2015.

Julklappstips på julklappar 2015

Här hittar du fina julklappstips på julklappar att ge bort i julklapp 2015.

Här läggs nya julklappstips till ända fram till julafton.

Robotdammsugare

Årets julklapp 2015 blev Robotdammsugaren. Varför inte ge en till mamma, en till pappa, och en till lillebror!

Drönare

Behöver man säga mer om denna tingest? Den kan flyga!

Välgörenhet

I vår värld flyr människor för sina liv, en del av dem kommer hit. I vårt land sitter människor på marken utanför våra affärer och ber om hjälp. Dessa människor, som är som du och jag, behöver hjälp. Så om du har möjlighet – hjälp dem!

Ett sätt att hjälpa till är att skänka en slant till välgörenhet. Förra året tipsade vi i julklappstips nr 11 om ett antal organisationer som hjälper oss att hjälpa, så ta en titt där om du behöver inspiration.

Och du, de flesta, åtminstone av de som är en bit upp i åren, som får ett gåvobevis i julklapp blir jätteglada. Det värmer hjärtat! Så passa på och värm dina släktingars hjärtan genom att skänka en gåva som hjälper de människor som verkligen behöver hjälp och gör världen lite bättre.

Iphone 6s

Mobiltelefonen blev årets julklapp 1994. Nu kallar vi den lilla elektronikbiten vi bär runt i fickan hela dagarna för smartphone och det kommer som bekant nya stup i kvarten.

Behöver man en ny och har råd tycker jag att man kan köpa en till sig själv i julklapp, och har man en stor ficka kan man ju köpa en Iphone 6s Plus.

Så stora fickor har dock inte jag. Vänta nu… jag menar förstås att man ska köpa den i julklapp till någon man tycker om. Fast det är väldigt dyrt.

Ett alternativ är att man köper ett fint (eller ett fult och billigt för all del) läderplånboksfodral till någon som redan har en iPhone och har insett att den är lika hal som en blöt tvål och behöver något som skyddar den.

Dessutom är det skönt att kunna bära runt körkort och bankkort tillsammans med mobilen. Och tappar man mobilen, så tappar man även sina pengar och sin identitet. Klockrent!

Matkassen

Den färdigpackade matkassen blev utsedd till årets julklapp 2011. Då var det kanske lite tidigt men nu börjar denna tjänst ta fart på allvar.

Och visst är det väl skönt att för några få kronor extra, slippa att ta bilen till affären för att ägna en timme åt att handla.

Så ge bort en prenumeration på en matkasse eller två i julklapp till någon eller köp en själv. En del skickar med recept också, tänk vad enkelt!