Julklappar 2014

Årets julklappar 2014.

Här läggs nya julklappstips till ända fram till julafton.

Kolla också in allmänna julklappstips, ta en titt på julklappar 2013, och missa inte årets julklapp 2014.

Årets första julklappstips blir:

Årets julklapp 2014 – Aktivitetsarmbandet.

Julklappstips 2014

Tips på julklappar att ge bort och önska 2014.
Klicka på en länk nedan för att komma till tipset.

Tankar om julklappar 2014

Året är 2014, julafton närmar sig med stormsteg och långt bak i hjärnans vindlingar finns tanken på julklappar. Man tänker, som alltid, att det är bäst att vara ute i god tid med julklappsinköpen, men tiden går och så blir det som det blir.

Tiden flyger fram till jul

Dagarna går och blir till veckor. November passerar och halva december också. Stressen börjar pulsera genom kroppen och man vaknar panikslagen natt efter natt med kallsvetten ymningt flödande…

Men där är vi inte än som tur är (det beror förstås på när du läser detta :-) ). I år – 2014 – har du ännu chansen att göra som du tänkt med inköpen av julklappar. Så börja redan nu och kolla runt bland våra julklappstips i lugn och ro.

Köp julklapparna på nätet

Letar julklappar gör du förstås vid datorn, paddan eller på mobilen när du har en stund över. Kanske när du väntar på bussen, tar en paus på jobbet en häktisk dag, eller när du har svårt att somna. Du behöver inte springa runt i affärer för 2014 köper du förstås dina julklappar på nätet.

Julklappsinspiration 2014

Du kan till exempel börja med julklappstips nummer ett. Sedan kan du enkelt bläddra dig fram igenom tipsen.

Låt dig inspireras. Och tänk på följande – prylar är inte allt! Man kan ge bort välgörenhetsgåvor av alla de slag. Exempel på detta är att “plantera” ett träd, “köpa” en get eller varför inte bli fadder till en elefant.

Andra bra tips på julklappar 2014 är en bok av årets nobelpristagare Modiano, senaste paddan Ipad Air 2 eller att helt enkelt ge bort en trisslott. Ja, du hör, du får massor av förslag här på Årets Julklappar.

Ta det lugnt!

Lycka till och ha nu en skön stressfri tid fram till jul. Och när tiden är inne hoppas vi att du och dina nära och kära får en riktigt God Jul 2014!

Och handen på hjärtat, det där med julklappar är väl inte så viktigt egentligen. 😉