Årets julklapp 2013

Årets julklapp 2013 blev Råsaftcentrifugen.

Här på Årets Julklappar hittar du allt om Årets Julklapp och vad som utsågs till Årets Julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut.

Råsaftcentrifugen

Tisdagen den 19:e november 2013 avslöjade Handelns Utredningsinstituts (HUI) vad som utnämnts till Årets Julklapp 2013.

Årets julklapp 2013 enligt HUI är Råsaftcentrifugen!

Råsaftcentrifugen blev årets julklapp 2013.

Så här motiverar Handelns utredningsinstitut utnämningen av årets julklapp 2013:

“Årets Julklapp 2013 tar fasta på den kombinerade mat- och hälsotrenden där allt fler vill laga kvalitativ mat från grunden och styra innehållet. Det är en produkt som speglar konsumenternas ökade hälsomedvetenhet likväl som den starka gör-det-själv-trenden inom mat och dryck. Årets Julklapp 2013 är råsaftscentrifugen.”

Lena Larsson, VD på HUI Research kommenterar utnämningen:

“Med råsaftscentrifugen tar vi juicing-trenden in i hemmet och styr innnehållet i våra juicer, smoothies och soppor. Årets Julklapp 2013 är en symbol för hälsotrenden kopplad till den starka gör-det-själv-trenden inom mat och dryck.

Gissa årets julklapp 2013

Under tiden kan du kolla årets julklapp för tidigare år och surfa runt här på Åretsjulklappar att efter andra underbara julklappar att önska och ge bort år 2013.

Man kan ju alltid ägna sig åt att gissa, vad sägs om den smarta telefonen – en smartphone?

Vi gissade fel i år igen!

Men jag tror bestämt vi gissat på det förr här på Åretsjulklappar och frågan är om den är diskvalicerad på grund av att mobiltelefonen blev årets julklapp redan 1994.